Digitaal oriënteren
Koop online
Plan een winkel afspraak
Maak een proefrit


E-BIKE KOPEN IN DELFSHAVEN? KOM VOOR EEN GOED ADVIES OVER E-BIKES LANGS BIJ BERGMAN FIETSENWINKEL, ROTTERDAM!
Voor een goed advies en een divers assortiment dames en heren e-bikes, kunt u bij Bergman Rijwielen terecht. Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud en de reparaties aan uw elektrische fiets. Kom gerust eens kijken wat bij u past, we helpen u graag veilig op pad!

Digitaal oriënteren op je mobiel, gewoon bij je eigen Pointer dealer | Pointer heeft daarom een breed assortiment van actuele fietsen en E-Bikes met een eigentijdse look. Voor ieders smaak en ieders budget is er wel een moderne Pointer fiets of een Pointer E-Bike te vinden. Degelijk gebouwd, met uitstekende onderdelen en accessoires en gegarandeerd goed voor jarenlang fietsplezier.

Online een fiets, E-bike kopen of juist een bedrijfsfiets aanschaffen met fiscaal voordeel waarbij je de nota in kunt leveren bij jou eigen werkgever? Informeer bij je werkgever wat er mogelijk is. Er zijn twee mogelijkheden: een bedrijfsfiets
verstrekken aan de werknemer of het geven van een vergoeding zowel compleet of in een gedeelte. De werknemer is dan eigenaar van het product en heeft geen maandbedrag van bijvoorbeeld: 36 m/d. Maar een fiscaal voordeel op de aanschafprijs via zijn of haar eigen werkgever.